Soorten massages en prijzen

U kunt bij Pranburi Thai Massage terecht voor de onderstaande soorten massages en prijzen.

*Alle betalingen dienen contant te worden voldaan.

Maak een afspraak

Wanneer u direct een reservering wilt maken voor een bepaald tijdstip, adviseer ik u om een telefonische afspraak te maken, maar u kunt ook ons contactformulier invullen, dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.

Traditionele Thaise massage

De authentieke Thaise massage stamt uit het oude Thailand van zo’n 2500 jaar geleden en wordt omschreven als een gift voor het lichaam, de geest en het gevoel. De ontvanger en de masseur hebben beide losse, comfortabele kleding aan. Zij zijn niet naakt, wat door de meeste mensen wel gedacht wordt. De invloeden van yoga zijn terug te zien in de verschillende posities waarin het lichaam wordt gezet. De masseur masseert de drukpunten van het lichaam, met handen, duimen, voeten, ellebogen en soms met het gehele lichaam. Er zijn ongeveer 72.000 drukpunten in het lichaam. De massage beoogt het lichaam te harmoniseren en blokkades op te heffen. Chronische vermoeidheid, rug- en nekklachten, hoofdpijn, stijve spieren en gewrichten en een slechte doorbloeding kunnen door Thaise massage worden verholpen. Het zorgt voor versoepeling van de weefsels (huid, spieren, zenuwbanen en gewrichten) en verbetert de bloedcirculatie. Het bestrijdt stress en vermindert depressieve gevoelens.

De traditionele Thaise massage, Nuad Thai, is in 2019 toegevoegd aan de Unesco-lijst van beschermd immaterieel erfgoed.

Oliemassage

Deze vorm van massage geeft je lichaam en geest een gevoel van ontspanning en rust.
Warme oliemassage bevordert de door- bloeding waarbij vermoeide en gespannen spieren worden losgemaakt. Afvalstoffen worden afgevoerd terwijl je lichaam de kans krijgt zich optimaal te herstellen. Lange, zachte bewegingen worden gecombineerd met lichte knedingen of cirkelvormige bewegingen op de huid. De oliemassage kan van zacht tot licht stevig gegeven worden.

Voetmassage (incl. schouder en hoofd)

Een voetmassage geeft ontspanning in het hele lichaam. Het zorgt voor een goede doorbloeding en het stimuleert de energiestromen in het lichaam. Een voetmassage kan verzachting en weldaad geven bij symptomen als: spanning, hoofdpijn, slapeloosheid, pijnlijke vermoeide voeten, vochtophoping in de voeten van benen, verkrampte en gespannen voeten, koude voeten en benen. Ook zonder klachten zorgt een voetmassage voor totale ontspanning.